Revister BOSTON

10.20.19

New product

Fabricat en acer pintat, que li dóna un aire diferent al teu estudi.

Color: Negre

Mesures: 30x20x25 cm

Pes: 3,2 kg

10 Elements

30,00 € amb impostos

Revister decoratiu

Ideologik és una botiga online d'objectes decoratius de dissenys exclusius realitzats en xapa plegada.

L'equip d'Ideologik dissenya, fabrica i comercialitza tots els productes de la botiga com Revister decoratiu.

Alguns dels objectes decoratius d'Ideologik utilitzen peces de rajoles hidràuliques modernistes recuperades d'edificis antics de la cuitat de Barcelona.

Ideologik fabrica els seus productes com Revister decoratiu, Tauletes de nit de xapa , Cremador , Ampoller de paret , Xapa plegada, hort , Ampoller apilable , Estalvis , Estalvis de panot utilitzant materials de primera qualitat i mimant molt els detalls durant la seva construcció.

Al dissenyar i fabricar els nostres propis productes, podem realitzar a mida aquells que es desitgin i inclús realitzar projectes a mida. Si requereixes de dissenys personalitzats no dubtis en contactar-nos i explicar-nos allò que t'interessa.

Ens agrada realitzar els nostres productes mitjançant la tècnica de xapa doblegada, amb ella aconseguim crear objectes decoratius d'estil minimalista que encaixen bé en qualsevol estil decoratiu. El producte final té una excel·lent qualitat tant en els detalls com en funcionalitat, ja que, són robustos i a la vegada poc pesats.

Reviews

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Write a review

Revister BOSTON

Revister BOSTON

Fabricat en acer pintat, que li dóna un aire diferent al teu estudi.

Color: Negre

Mesures: 30x20x25 cm

Pes: 3,2 kg