Revister BOSTON

10.20.19

New product

Fabricat en acer pintat, que li dóna un aire diferent al teu estudi.

Color: Negre

Mesures: 30x20x25 cm

Pes: 3,2 kg

10 Elements

30,00 € amb impostos

Revister

Ideologik és una botiga online d'objectes decoratius de dissenys exclusius realitzats en xapa plegada.

L'equip d'Ideologik dissenya, fabrica i comercialitza tots els productes de la botiga com Revister.

Alguns dels objectes decoratius d'Ideologik utilitzen peces de rajoles hidràuliques modernistes recuperades d'edificis antics de la cuitat de Barcelona.

Ideologik fabrica els seus productes com Revister, Aguantacartes , Xapa , Revister , Aguantacartes, Cremador , Aguantacartes minimalista , decoració , Tauletes auxiliars de rajoles hidràuliques utilitzant materials de primera qualitat i mimant molt els detalls durant la seva construcció.

Oferim la possibilitat de crear alguns dels nostres productes a mida sota petició, però, a més, podem dissenyar i construir productes exclusius per el teu projecte. Si necessites d'una sol·lució a mida t'animem a que ens contactis i ens expliquis allò que estàs cercant per veure com et podem ajudar.

Ens agrada realitzar els nostres productes mitjançant la tècnica de xapa doblegada, amb ella aconseguim crear objectes decoratius d'estil minimalista que encaixen bé en qualsevol estil decoratiu. El producte final té una excel·lent qualitat tant en els detalls com en funcionalitat, ja que, són robustos i a la vegada poc pesats.

Reviews

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Write a review

Revister BOSTON

Revister BOSTON

Fabricat en acer pintat, que li dóna un aire diferent al teu estudi.

Color: Negre

Mesures: 30x20x25 cm

Pes: 3,2 kg